Etiket Sonuçları: matematik

Düzce Üniversitesi Eğitm Fakültesi Matematik Bölümü ve okulumuz iş birliği ile Dünya Matematik ve Pi Gününü kutladık.Festival havasında geçen etkinliğimizde Düzce Üniversitesi Matematik bölümü öğrencileri ve okulumuz öğrencilerinin hazırladığı standlarda çeşitli etkinlikler, oyunlar ve yarışmalar gerçekleşti. Etkinliğin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Sapanca Belediyesine verdikleri destekten ötürü teşekkür ederiz.

İlçemizde düzenlenen Sapanca Matematik Festivali'ne katılan Düzce Üniversitesi Matematik Eğitimi Bölümü öğretim üyeleri okulumuza bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında okulumuzun matematik koridorunu da gezerek koridoru beğendiklerini ifade ettiler.

Okulumuzdaki 9. sınıf öğrencilerimizin bulunduğu katı Matematik Koridoru olarak düzenledik. Çalışmayı yürüten matematik öğretmenimiz Metin Tekin, resim öğretmenimiz Ekrem Bakal ve yardımcı olan öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sapanca Matematik Festivaline okulumuz matematik öğretmenleri Firdevs Burcu Saraç , Metin Tekin ve görevli öğrencilerimiz Ece Kılıç, Havva Livanur Bıyıkoğlu, Emirhan Kaplan, Zeynep Bahadır Matematik Evi Masası ile katılım sağladılar. Festivale ve okulumuzun standına yoğun ilgi olduğu gözlemlendi. Ziyarete gelen öğrenciler eğlenceli matematik oyunları ile keyifli deneyimler yaşadı.