Sapanca Anadolu Lisesi

GSM 0535 468 8336
RÜSTEMPAŞA MAH. LİSE SK. SAPANCA ANADOLU LISESI BLOK NO 4/3 SAPANCA / SAKARYA
Vizyon
Her dönemde teknolojiyi takip eden, üretken, yenilikçi, topluma duyarlı, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Sağlıklı, bilinçli, sorumluluk sahibi, hayata dair bilgi ve beceri kazanmış, iş alanlarına insan gücü hazırlamak ve çağdaş insanlar yetiştirmek. Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamakDüşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
2020: Özel Sporcular Marmara Bölge 1.liği ve 2.liği; Taekwondo Müsabakaları Sakarya 2.liği; Özel Çocuklar Masa Tenisi Türkiye 1.liği; Badminton Müsabakaları Sakarya 1.liği, 2.liği, 3.lüğü; Kickboks Sakarya 1.liği. 2019: Bisiklet Turnuvası Türkiye 3.lüğü; Kikboks Avrupa 3.lüğü; Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye 2.liği; Kürek Yarışları Türkiye 1.liği ve 2.liği; Güreş Kocaeli 3.lüğü; Atletizm Sakarya 1. 2. 3.lüğü; Teakwondo Sakarya 1. ve 2.liği, Şiir Yarışması Türkiye 5.liği; Basketbol Sakarya 2.liği; Judo Türkiye 3.lüğü; Karate Uluslararası 3lük; Özel Sporcular Masa Tenisi Avrupa 3.lüğü
İngilizce, Almanca
Karayolu