Okulumuzca düzenlenen "Atığın Yaşam Olsun" isimli sıfır atık ve geridönüşüm bilincini geliştirmek için başlattığımız bitkisel atık yağ toplama kampanyası İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serkan Korkmaz, Belediye Başkanımız Fahri Arkan'ın teşrifleri ile başlatıldı. Kampanya boyunca görevli öğrencilerimiz rehber öğretmenleri ile beraber ilçemizdeki ev ve iş yerlerinden bitkisel atık yağları toplayıp geri dönüşüme kazandırmaya çalışacaklar.

Okulumuz öğretmenlerinden Seçkin Ak'ın çekimini gerçekleştirdiği yine öğretmenlerimizden Metin Ata, Özlem Özcan ve öğrencimiz Egemen Ulusoy'un rol aldığı teknoloji bağımlılığı temalı videomuzu izlemek için tıklayınız.

İngilizce öğretmenimiz Havva Söğüt'ün rehberliğinde 12 H Dil sınıfı öğrencileri 9/A ve 9/B sınıfında ingilizce dersine öğretmenlik yaptılar.

Ramazan ayının gelmesi sebebiyle okulumuz öğrencilerinin topladığı ve hazırladığı yardım kolileri ve nakit yardımların dağıtımı yapılmıştır. Sürecin videosunu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Sapanca ilçesi ortaöğretim okulları arasında yapılan voleybol şampiyonasında kız voleybol takımımız namağlup şampiyon olmuştur.

İkinci dönem birinci ortak sınav tarihleri belli olmuştuı.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Gülay Akyün ve öğrencilerimiz okulumuzun girişini ve panosunu ramazan ayının gelmesi sebebiyle süslediler.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü v Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda kutlandı.

Düzce Üniversitesi Eğitm Fakültesi Matematik Bölümü ve okulumuz iş birliği ile Dünya Matematik ve Pi Gününü kutladık.Festival havasında geçen etkinliğimizde Düzce Üniversitesi Matematik bölümü öğrencileri ve okulumuz öğrencilerinin hazırladığı standlarda çeşitli etkinlikler, oyunlar ve yarışmalar gerçekleşti. Etkinliğin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Sapanca Belediyesine verdikleri destekten ötürü teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri, il genelinde gerçekleştirilen satranç turnuvasına katıldı.

Öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Cumhuriyet'in yüzüncü yıl kutlamaları kapsamında okulumuzda bu yıl ikincisi gerçekleşen kitap okuma yarışmamızın ödül töreni yapıldı.İlçe kaymakamımız sayın Abdurrezzak Canpolat, ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Serkan Korkmaz,ilçe belediye başkan yardımcımız sayın Fahri Arkan, değerli okul müdürlerimiz ve yarışma ödülerinin temininde bizden desteğini esirgemeyen değerli sponsorlarımızın teşrifleri ile ödül törenimizi gerçekleştirdik.

2023-2024 eğitim Öğretim yılı sorumluluk sınavları 12 Şubat - 16 Şubat 2024 Tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

19 Ocak 2024 Cuma günü karneler dağıtıldı.

1. Dönemin son ders zilinin çalması ile öğrenciler bahçede toplandı ve Bayrak Töreni yapıldıktan sonra tatile çıktı.

Ock

Eğitim ailesi olarak biz de yeni haftaya başlarken şehitlerimiz için tek yürek olduk.

Aziz şehitlerimize minnetimizi göstermek için bayrak töreni öncesi 1 (bir) dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ara

Sapanca Anadolu Lisesi ÇEDES programı etkinliği bünyesinde paydaşlarımız İlçe Müftülüğü ve Gençlik  ve Spor Bakanlığı temsilcisiyle beraber engelli bireyleri ve ailelerine evlerinde ziyaret ettik.  Sapanca Akçay mahallesinde ki üç ailemizi 10 öğrencimizle birlikte ziyaret ettik. Öğrencilerimiz engelli bireylerle ve aileleriyle yakınen tanışıp ilgilenme fırsatı buldu. Etkinliğin kendilerine çok kazanım sağladığını belirttiler. Ve buna benzer etkinliklerin sıkça yapılması temennisinde bulundular.