E-Twinning Projesi kapsamında, Güvenle Pedal Çevir proje logosunu belirleme yarışması yapılmakta.

Yarışma anketine katılmak için devamdaki bağlantıya tıklayınız.

BURAYA TIKLAYINIZ

28 Ekim 2021 Perşembe günü Okul Rehber Öğretmeni Bahar ÇANKAL'ın daveti ile Hemşire Merve AYDOĞAN, hemşirelik mesleğini tanıttı.

Zoom üzerinden yapılan toplantıya 11 ve 12. sınıf öğrencileri katıldı.

İngilizce Öğretmeni Özlem ÖZCAN ASLAN tarafından yürütülen E-twinning Projesi Engliadora için anket çalışması 1 Kasım 2021 tarihine kadar devam ediyor.

Tüm öğrencilerimizin katılımı bekleniyor.

Katılım için buraya tıklayınız.

Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah ÇİMEN, okulumuzda Güvenle Pedal Çevir eTwinning Projesi başlattı.

Projenin amacı, trafikte güvenli bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması, bisiklet kullanırken de dikkat edilmesi gereken kuralların olduğunun bilinmesi, bisiklet kullanma alışkanlığının kazandırılması, bisiklet kullanımının çevre, insan sağlığı ve aile ekonomisi üzerindeki etkilerinin araştırılması.

Proje ile ilgili ilk çevrimiçi toplantı yapıldı.

Proje kapsamında çalışacak öğrenciler belirlendi.

İngilizce Öğretmeni Özlem ÖZCAN ASLAN Engliadora projesi ile okulumuzda eTwinning çalışmalarını başlattı.

Proje ile farklı temalar ve web araçları yardımıyla İngilizceyi öğretme ve geliştirme amaçlanıyor.

Projede görevli öğrenciler Baran Y, Gamze Ş., Yaren Y., İrem Ş., Mert Ali G., çalışmalarını sergilemek üzere pano düzenleme çalışmaları yaptı.

Sakarya Büykşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları başladı.

Bugün 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 18.00 de Sapanca Sahil İnsan Hakları Parkında şiir sunumu yapılacaktır.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz davetlidir.

12. Sınıf öğrencileri bugün TYT Deneme Sınavı oldular.

Sınav bitiminde cavaplar A ve B kitapçığı olarak yayınlandı.

Cevaplar için devamdaki görsele bakınız.

Sınav haftası belli oldu.

Duyurularda yayınlandı. Ulaşmak için devama bakınız.

Buraya tıklayınız.

12. Sınıf öğrencilerinin moral ve motivasyonlarını arttırmak üzere Okul İdaresi, öğretmen ve öğrenci buluşmaları başladı.

Bugün Okul Müdiresi Fatma SANCAKLI'nın başlattığı çağrı ile 12B sınıf öğrencileri Müdüriyet Odasına alındı.

Odada kendilerini bekleyen ders öğretmenlerini de gören öğrenciler, motivasyonlu ders çalışma konusunda kendilerini ifade etme fırsatı buldular.

Öğrenciler, ÖSYM sınavlarına hazırlanırken yaşadıklarını paylaştılar, Okul Müdiresi ve öğretmenlerinin tavsiyelerini dinlediler.

Okulumuzda bugün konferans salonunda gerçekleştirilen bir toplantı ile e-twinning hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

E-twinning çalışmaları yapan ve yapacak olan öğretmenlerimiz için verimli örnek çalışmalar paylaşıldı tanıtımlar yapıldı.

5 Ekim 2021 Salı günü Sapanca Kaymakamı Abdurrezzak CANPOLAT'ı ziyaret ettik.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri DEDE, Okul Müdiresi Fatma SANCAKLI, Okul Dergi Grubunu temsilen iki öğretmen, Okul Erasmus Proje Ekibi Temsilcisi iki öğretmen katıldı.

Kaymakam Beyin daveti üzerine gerçekleştirilen toplantıda ilçemizin tanıtımında özgün projeler üretmek gerektiği konularına yer verildi.

Bunun için ilçemizin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve işbirliği yapılmasının önemi üzerinde duruldu.

Okul olarak yapılabilecek çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu.

Sapancamızın tanıtımı ve bir marka olması için gerek okul, gerek kaymakamlık ve gerekse belediye ve STK ile işbirliği içinde değerli projeler gerçekleştirilebileceği, bunun için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

Toplantıdan sonra İlçe Mllii Eğitim Müdürü Mehmet Nuri DEDE, makamında okul grubumuzla birlikte olarak ikramda bulundu.

3 Ekim Dünya Yürüyüş Gününde okulumuzca düzenlenen etkinliğe grupça ve bireysel olarak bir çok öğrenci katıldı.

Katılım gösterenler arasında fotoğraflarını bizimle paylaşan öğrencilerimizle etkinlik videosu oluşturduk.

Video ve fotoğraf paylaşımları devamdadır.

ETKİNLİK VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN BURAYA BASINI

12C, D, ve E Sınıflarının veli toplantıları yapıldı.

Toplantıya Okul Müdiresi, Müdür Yardımcısı ve Sınıf Öğretmenleri katıldı.

Toplantılara Okul Müdiresi Fatma SANCAKLI, Müdür Yardımcısı ve Sınıf Rehber Öğretmenleri katıldı.

3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü için yürümeye var mısınız?

Sapanca Anadolu Lisesi İdarecileri, Öğretmenleri, Öğrencileri ve Velileri olarak biz de varız demek için yürüdüğümüz anları fotoğraflayalım, sınıf öğretmenlerimizle paylaşalım, sonrasında da okul sayfasında yayınlayalım.

En güzel fotoğraflar için kameramızı yatay tutarak çekim yapalım.