Ödül Haberleri

Okul Sporları Badminton dalında ilk üç dereceyi paylaşan öğrencilerimiz madalyalarını aldılar.

Serdivan Spor Salonunda gerçekleşen törende kızlar ve erkekler kategorisinde derece alan öğrenciler kürsüye çıktı.

Erkeklerde Ayberk N. birinci, Yavuz Selim E. ikinci ve Emirhan A. üçüncü oldular. Kızlarda ise Ecrin F. birinci olurken, Nisanur O. ikinci ve Eftelya D. üçüncü oldular.

Haberin fotoğrafları devamdadır.

Sapanca İlçesi genelinde yapılan Badminton müsabakalarında okulumuz bay-bayan olarak ilk üç madalyanın da kazananı olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Erkekler

1. Ayberk N. (9. Sınıf)

2. Yavuz Selim E. (11. Sınıf)

3. Emirhan A. (9. Sınıf)

Kızlar

1. Ecrin F. (9. Sınıf)

2. Nisanur O. (9. Sınıf)

3. Eftelya D. (9. Sınıf)

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Ekrem BAKAL rehberliğinde yarışmaya hazırlanan öğrencilerimiz bizleri bir kez daha gururlandırdı.

Derece alan öğrenci listesi aşağıdadır.

1. Görkem Ç.

2. Azat S.

5. Arifcan Ç.

7. Zeynep Y.

9. M. Emin F.

Okullararası Bisiklet Turnuvasında Sakarya üçüncüsü olan Sudenaz Sezen K. (10. Sınıf), Trabzon´da gerçekleştiriilen turnuvada Türkiye üçüncüsü oldu.

Cuma günü İstiklal Marşı töreni sırasında bir kez de madalyasını Okul Müdürü Ahmet PEKTAŞ taktı.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz.

Antalya´da yapılan Kick Boks 4. Uluslararası Türkiye Turkish Open Avrupa Kupası müsabakasına katılan Rana B. (9. Sınıf) üçüncü oldu.

4-7 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen organizasyona 29 ülkeden yaklaşık 2500 sporcu katıldı.

Rana point fighting de üçüncü olarak bronz madalya aldı.

12 Nisan 2019 Cuma günü, bayrak töreni öncesinde madalyasını bir kez de Okul Müdürü Ahmet PEKTAŞ´tan alan öğrenci, alkışa tutuldu.

Fotoğraf ve video devamdadır.

Yeni Sakarya Stadında, Sakarya Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği Yarışı yapıldı.

7 Nisan 2019 Pazar günü gerçekleştirilen yarışta Sudenaz Sezen K. (10. Sınıf), genç kızlar ferdi sıralamada İl üçüncüsü oldu.

Fotoğraflar devamdadır.

Sapanca Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Sapanca birincisi oldu.

Erkek Voleybol Takımımız, dün Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ve bugün de METEM ile gerçekleştirdiği maçları kazanarak ilçe birinciliğini aldı.

Böylelikle, kız voleybolcuların ardında erkek voleybolcuların da birincilik getirmesi ile çifte sevinç yaşandı.

Fotoğraflar devamdadır.

Bugün oynanan final maçı neticesinde Sapanca Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, Okullar Arası Spor Müsabakasında ilçe birincisi oldu.

Sapanca Spor Salonunda gerçekleşen maçta Sapanca Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, dün METEM´i, bugün de Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesini yenerek birinciliğe yükseldi.

Sapanca Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı ise bugün Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi ile yaptığı maçı kazandı ve yarın METEM ile maça çıkacak.

İlçe birinciliği, yarın yapılacak maçın sonucuna göre belli olacak.

Mehmet Akif, Milletin Sesi Şiir Yarışmasında Merve G. (9. Sınıf) üçüncü oldu.

Merve G.´e ödülünü, Sapanca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfettin KAYMAKÇI verdi.

8 Mart 2019 tarihinde Sapanca Anadolu Lisesi ile Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında gerçekleşen basketbol karşılaşmasında, Sapanca Anadolu Lisesi maçı 40-20 alarak 11 Mart 2019 pazartesi günü Sapanca Sağlık Meslek Lisesi ile final maçı yapmaya hak kazandı.

Fotoğraflar ilişiktedir.

Sapanca´da yapılan Okul Sporları Badminton Müsabakalarında erkeklerde Yavuz Selim E. (10. Sınıf) birinci, kızlarda Sudenaz A. (10. Sınıf) birinci ve Ebrar A. (11. Sınıf) ikinci oldu.

Fotoğraflar devamda.

Türkiye Okul Sporları Kick Boks Gençler Birinciliği Şampiyonasında üçüncü gelen Rana B. (9. sınıf), madalyasını bir kez de Okul Müdürü Ahmet PEKTAŞ´tan aldı.

Haber fotoğrafı ve videosu devamdadır.

Sapanca ilçesinde, Liseler Arası İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması bugün gerçekleşti.

Türkan Dereli Ortaokulunda yapılan yarışmada Zeynep K. (10. Sınıf), birinci geldi.

Türkiye Okul Sporarı Kick Boks Gençler Birinciliği Şampiyonası, Kahramanmaraş´ta düzenlendi.

Sapanca Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Rana B. Türkiye üçüncüsü oldu.

22-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya´da yapılan Özel Sporcular Yavuz Kocaömer Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında Lara S. (12.Sınıf), mentaller grubunda Türkiye ikincisi oldu.

Fotoğraf devamdadır.