Ödül Haberleri

Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen müsabakaların ardından, Lara S. (12. Sınıf), kategorisinde yine kürsüye çıkan isim oldu.

Masa tenisinde Dünya üçüncülüğü bulunan Lara, 12-14 Nisan 2019 tarihlerinde, Samsun´da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Sakarya´yı temsil edecek.

Fotoğraf devamdadır.

Akdeniz Kupası Kürek Yarışlarında birinciliği ve ikinciliği bulunan Gökçe T.´ya madalyasını Federasyon Başkanı İlhami İŞSEVEN verdi.

Başarılı öğrenciye, disiplinli çalışmalarından ötürü geleceğin bol ödüllü sporcusu gözüyle bakılıyor.

Madalya törenini izlemek için devama bakınız.

2-3 Mart 2019 Tarihlerinde gerçekleşen Akdeniz Kupası Kürek Yarışları sonuçlandı.

Gökçe T. (11. Sınıf), üç madalya ile döndü.

Muğla´nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz beldesinde gerçekleşen yarışlara, 10 ilden 150´ye yakın sporcu katıldı.

Müsabakalar sonunda Deniz Küreği U19 Kızlar 4X+ da sporcu öğrenci Gökçe, birincilik ve ikincilik getirirken, 2X+ da da ikincilik getirdi.

3500 metrelik yarış parkurunu 17 dakikada tamamlayan Gökçe ve ekip arkadaşları, oldukça başarılı ve keyifli bir yarış sergilediler.

Madalyasını Federasyon Başkanı İlhami İŞSEVER´in elinden alan öğrencimizin bundan sonraki hedefi, 23-24 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşecek Büyükler Türkiye Federasyon Kupasında şampiyonluk almak.

Fotoğraflar devamdadır.

Gençler İl Şampiyonasında Sakarya Taekwondo Şampiyonu olan Serra E. (10. Sınıf), bayrak töreni öncesinde madalyasını bir kez de Okul Müdürü Ahmet PEKTAŞ´ın elinden aldı ve öğrenciler tarafından alkışlandı.

Mart ayında gerçekleştirilecek Tükiye Şampiyonalarına hazırlanan öğrencinin hedefi, yine birincilik getirmek.

Video devamdadır.

Okul takımı, Okul Sporları Futsal Turnuvasında ilçe birincisi oldu.

Atletizm yarışlarında derece alan öğrenciler, bayrak töreni öncesinde anons edilerek çağrıldılar ve bir kez de madalyalarını aldılar.

Merve Ö. (12. Sınıf) 100m koşuda Sakarya 2. si, Sudenaz Sezen K. (10. Sınıf) 400m koşuda Sakarya 2.si, Suennur B. (10. Sınıf) 1500m koşuda Sakarya 3.sü ve aynı zamanda sırıkla yüksek atlamada Sakarya 2.si, Yaren Nida A. (10. Sınıf) uzun atlamada Sakarya 4.sü ve disk atmada Sakarya 1.si, Rabia Y. (10. sınıf) cirit atmada Sakarya 5.si, Mihriban Meryem D. (10. sınıf) gülle atmada Sakarya 4.sü oldular.

Fotoğraflar devamdadır.

Buse Y. (10. Sınıf), 20 Şubat 2019 günü Sakarya Serdivan Spor Salonunda gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi seçmelerinde judoda Sakarya ikincisi geldi.

Başarılı sporcu, sakatlığına ve bir üst sıklette maç yapmasına rağmen mücadeleyi bırakmadı ve ikinci oldu.

Haber videosu ilişiktedir.

Kocaeli Yıldızlar İl Seçmeleri Güreş dalında yarışan UMUT Ç., Kocaeli üçüncüsü oldu.

İstiklal Marşı töreni öncesinde, Okul Müdürü Ahmet PEKTAŞ, derece elde eden sporcu öğrenciyi tebrik etti .

Haberin fotoğrafları ve videosu devamdadır.

Kocaeli Yıldızlar İl Seçmelerinde 52 kiloda güreşen Umut Ç. (11. Sınıf), 3. oldu.

Fotoğraflar ilişiktedir.

12-13-14 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşen Atletizm Yarışlarında sonuçlar belli oldu.

Dereceler ve fotoğraf devamdadır.

Bugün gerçekleşen Gençler İl Şampiyonası 48 kiloda, Taekwondo şampiyonasında Serra E. (10. sınıf) Sakarya şampiyonluğunu aldı.

Başarılı öğrenci, okulunu birincilikle temsil ettiği için çok mutlu oluğunu söyledi.

Bursa´daki yarıfinallere katılmaya hak kazanan sporcu öğrencinin hedefi Türkiye Şampiyonluğu.

Fotoğraf ilişikte.