İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Nuri DEDE, okulumuzu ziyaret etti.

Okulun ilk günü ziyarete gelen Mehmet Nuri DEDE yeni yılın hayırlı olması temennisiyle başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla okulumuza gelen maskeler ve dezenfektanlar öğretmenlere dağıtıldı.

Okul Müdür Yardımcısı Sümeyye KUZUCU, imza karşılığı tüm öğretmenlere maske ve dezenfaktan dağıtımında bulundu.

Fotoğraflar devamdadır.

Okulumuzu temsil edecek Okul Zümre Başkanı seçimi için Zümre Başkanları biraraya geldi.

Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Erdem BAŞARAN oturumu yönetti.

Okulumuza yeni gelen İngilizce Öğretmeni Mikail AVCU, Okul Zümre Başkanı olarak seçildi.

Fotoğraflar devamdadır.

Okulumuz bünyesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan "Sıfır Atık Yönetim Sistemi " kurulmuştur.

"Sıfır Atık Yönetim Sistemi " ne ilişkin yazılı ve görsel tüm belge ve dokümanlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce değerlendirilerek, herhangi bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiş ve okulumuz temel seviyede " Sıfır Atık Belgesi " almaya hak kazanmıştır.

Okulumuzun sanal sergisi açıldı.

Kovid-19 şartları sebebiyle uzaktan eğitime geçen okulumuzun yıl sonu resim sergisi faaliyeti sanal ortama taşındı.

Sene sonu yapılması planlanan resim sergisi, salgın sebebiyle mümkün olmadı.

Bu sebeple salgın ortamında sergiyi gerçekleştirmenin imkanları araştırılarak sanal sergi hazırlamaya uygun program bulundu.

Programda eserlerin sergileneceği mekan için hazır şablon kullanmak yerine, eserlerin kategorisine göre özel mekan tasarlandı.

İç mekanda dekor, döşeme, kaplama, müzik gibi tüm ayrıntılara dikkat edildi.

Dış mekan tasarımında gerçeğe uygun hissini vermek için açık alan ve deniz manzarası bölümleri de değerlendirildi.

İki yıllık öğrenci çalışmalarını kapsayan sergide beş kategori bulunmakta ve 58 eser yer almakta.

Serginin oluşumunda öğrencilerin iki yıllık çalaışmalarını biriktiren, bunları dijital ortama aktaran Görsel Sanatlar dersi Öğretmeni Ekrem BAKAL ve ayrıca sergi programının tespitinde, kullanmasında ve sergi binasının tasarımından dekorasyonuna, eserlerin yerleştirilmesinden, gezi rehberliği noktalarının oluşturulmasında emeği geçen okulumuz İngilizce Öğretmeni Nevzat YİĞİT'e teşekkür ederiz.

Keyifli bir sanal gezi yapmak için devama bakın ve programın üst ortada yer alan audio bölümünü onaylayıp açmayı unutmayın.