Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlatığı yardım kampanyası gereği, deprem bölgesine gönderilmek üzere ısıtıcı, el feneri, pil, powerbank, çadır, çadır sobası, kışlık giyim, uyku tulumu, battaniye, yorgan, su, gıda, çocuk maması, çocuk bezi ve hijyen malzemeleri toplanacaktır.

Yapılacak yardımlar en yakın okul müdürlüklerine teslim edilebilecektir.

Bu kapsamda değerli halkımız yardımlarını okul müdürlüğümüze iletebilirler.

Okulumuzda 7-10 Şubat 2023 tarih aralığında yapılması planlanan sorumluluk sınavları, okulların 1 hafta tatil edilmesi sebebiyle ertelenmiştir.

Sorumluluk sınavları bir hafta sonra, 14-17 Şubat 2023 tarih aralığında gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek öğrencilerimize duyurulur.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklamaya göre tüm Türkiye'de okullar bir hafta tatil edildi.

Bu açıklama göre okulumuz 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil oldu.

Okulumuzda eğitim, 13 Şubat 2023 Pazartesi günü itibarıyla başlayacaktır.

Sayın velilerimiz, öncelikle tüm milletimize geçmiş olsun.

Kayıplarımıza Allahtan rahmet diliyoruz.

Yaşanan deprem felaketi sebebiyle okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Kulübü tarafından yardım kampanyası başlatılmıştır.

Bot, battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, ısıtıcı, kaban, yağmurluk, bere, eldiven gibi ihtiyaçların karşılanmasını hedefliyoruz.

Yardımda bulunmak isteyen velilerimiz, sınıf rehber öğretmenlerimizle gün içinde mutlaka veli grupları üzerinden irtibatlaşabilir.

Yardımlar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir.

Okulumuza gönderilecek yardımlar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edilecektir.

Giysi yardımının yanı sıra maddi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız için yardım miktarını öğrencilerimiz nakit olarak okula getirebilirler veya Okul Aile Birliği hesabına yatırabilirler.

Okul Aile Birliği hesabına yatırılacak yardımlar için açıklama kısmına 'DEPREM YARDIMI' yazılarak iletilmesi gerekmektedir.

Sapanca Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Hesabı IBAN no:

TR38 0001 2009 5880 0016 0000 28

Ock

Sorumluluk Sınavları Takvimi 7 Şubat Salı günü başlayacak olup 10 Şubat Cuma günü sonra erecektir.

Sınav takvimi aşağıdadır.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.

04-02-2023

Ara

21.12.2022 Tarihinde saat 11:00 da 9 ve 10. sınıflara, 10:15 te 11 ve 12. sınıflara  deneme sınavı yapılacaktır.

Tüm öğrencilere duyurulur.

Ara

14-18 Kasım 2022 Tarihleri arasında gerçekleşecek ara tatil süresince 11 ve 12. sınıf öğrencileri için önerilen ders çalışma programları ilişikte verilmiştir.

Okul Rehberlik Hizmetleri tarafından hazırlanan çalışma programlara ulaşmak için ilgili bağlantıya gidiniz.

11 SAYISAL İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

11 EŞİT AĞIRLIK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ