Haz

10-15 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sorumluluk sınavlarına girecek öğrenciler belirtili tarih ve saatlerde ilgili derslerinden sınavlarına gireceklerdir.

Haz

30 Mayıs itibarıyla geçerli öğretmen nöbet çizelgesi aşağıdadır.

16 Mayıs itibarıyla geçerli öğretmen nöbet çizdelgesi aşağıdadır.

26 Mayıs Perşembe günü başlayacak sınavlar 3 Haziran Cuma günü sona erecek.

Okulumuz Sınıflar arası Futsal Turnuvasına 9, 10, 11. sınıfların tamamının futsal takımları ile turnuva düzenlenmektedir.

Turnuvalara 160-180 öğrenci katılım sağlayacaktır.

Turnuvalar ders saati dışında okulumuz spor salonunda hergün saat 16.15-18.00 arasında olacaktır.

Turnuva sonrasında şampiyon takıma madalya takdim edilecektir.

Turnuva Mayıs ayı içerisinde bitirilecektir.

Spor Sakarya Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan bu turnuvanın özel amaçları ise, sağlıklı ve kendisi ile barışık, okulu ve sınıfı ile uyumlu öğrenciler yetiştirmek; sporun birleştirici gücünü ortaya çıkarmak, spor geleneği açısından okul kurallarına uyumu pekiştirmek, fiziksel etkinlik yolu ile öğrenci gelişim ve eğilimlerini tespit etmek, disiplinler arası işbirliği sağlamaktır.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çelenk Sunumu, Hükümet Konağı önünde saat 10:30 da gerçekleştirilecektir.

Salon Programı, Sakarya Üniversitesi Turizm Fakültesi Salonunda saat 11.00 de başlayacaktır.

İlçe Kaymakamı Sayın Abdürrezzak CANPOLAT'ın duyuru davetiyesi ilişikte sunulmuştur.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Kompozisyon Yarışmasında Alperen Kocaman (11. sınıf) ile Duygu Erdem (9. sınıf) ödül almaya hak kazandılar.

Ödülleri 24 Kasım Öğretmenler Gününde saat 10.30'da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeki salon programında verilecektir.

Okul iletişim hattı olan 0264 582 1450 sabit telefon numarasına ilave olarak 0535 468 83 mobil telefon numarası ilave edilmiştir.

Okulla ilgili bilgi almak, bilgi vermek, okul idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine ulaşmak ve sair iletişime geçmek isteyen herkese duyurulur.

Dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir.

Yüz yüze eğitime zorunlu olarak ara verilen sınıflarda kullanılan EBA canlı ders platformunda 23 Eylülden itibaren canlı derslerde esnek planlama özelliği yayına alınmıştır.

Bu özellik ile canlı ders tanımlama ekranında canlı dersler 06:30-20:00 saatleri arasına planlanabilecektir.

Canlı ders süresi  40 dakika olarak ayarlanmıştır.

Öğrencilerimiz bilgileri derslerin ilgili öğretmenlerinden alabileceklerdir.

Resmî ve özel tüm okul ve eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerden Sağlık Bakanlığı e-Nabız Sistemi'nde kronik hastalıklar listesinde yer alan hastalığa ait raporu olanlar, yüz yüze eğitimde mazeretli sayılacak.

Öğrencilerin okula devam edemedikleri günlerde işlenen derslere yönelik ilgili öğretmenler tarafından velilere ve öğrencilere gerekli rehberlik yapılacak, öğrencilerin TRT EBA TV ve EBA portalında yer alan içerikleri takip etmeleri sağlanacak.

Bakanlık sitesinde yer alan bilgilendirme sayfasına gitmek için aşağıdaki bağlantı adresine gidiniz.

Buraya tıklayınız.

Millî Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle "Okullarda Covid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar Rehberi" hazırlandı.