SAKARYA / SAPANCA - Sapanca Anadolu Lisesi

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Sapanca İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Cumhuriyet Yarışması şiir kategorisinde birincilik ödülüne Ravza İ. E. ve ikincilik ödülüne Hatice İ. layık görüldüler.

Öğrencilerimiz ödüllerini 29 Ekim günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Bayramı kutlama törenininde teslim alacaklardır.

Ekm

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı, birinci dönem ortak sınav takvimi ilişikte yayınlanmıştır.

Ekm

Sapanca Anadolu Lisesi Brifing Dosyası ilişikte belirtİli bağlantıda görüntülenebilmektedir.

GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Ekm

17 Ekim 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak öğretmen nöbet çizelgesi ilişikteki gibidir.

Ekm

6-7-8 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sapanca Bilim Şenliğinde görevli öğretmenler aşağıda listede verilmiştir.

Öğrenci ve öğretmenlerimizin dikkatine sunulur.

Ekm

06-07-08 Ekim 2022 tarihlerinde Sapanca Bilim Şenliği düzenlenecektir.

Etkinlik, Sapanca Belediyesi Festival ve Fuar Alanı olarak belirlen yerde gerçekleşecektir.

Şenlikte okulumuzdan ekipler de yer alacaktır.

Ekte tanıtım görselleri bulunan şenliğe tüm halkımız davetlidir.

Katılımda bulunacak atölye lideri öğretmenler aşağıdaki listede verilmiştir.

ATÖLYE ADI ATÖLYE LİDERİ TARİH ÇADIR
Günlük Hayatta Matematik Alper Güngör 6 Ekim 2022 36 Nolu Çadır
Oyun ile English Emine Benek 6 Ekim 2022 35 Nolu Çadır
Notalar ile Sek Sek Oyunu Alpercan Yüce 7 Ekim 2022 19 Nolu Çadır
Fosilleşiyoruz Naciye Asya Tanrıverdi 7 Ekim 2022 20 Nolu Çadır
Kablosuz Yanan Ampuller Hatice DAL - Metin Söğüt 7 Ekim 2022 35 Nolu Çadır
Stent Yap Naciye Asya Tanrıverdi 8 Ekim 2022 19 Nolu Çadır
Hayvanlar Alemi Sezin Erturul - Tezcan Tiflis 8 Ekim 2022 8 Nolu Çadır

Ekm

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen Nehir Projesi kapsamında 12. sınıf kazanım izleme sınavları takvimi yayınlandı.

Tüm 12. sınıf öğrencilerine duyurulur.

Eyl

1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak Destekleme ve Yetiştirme Kursları, 9. sınıflar hariç, saat 09.00'da METEM'de yapılacaktır.

Öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 04.10.2022 Salı günü saat 18.00 de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimizin toplantıya katılımı önemle duyurulur.

4 Ekim 2022 Salı günü okulumuz konferans salonunda;

9. ve 10. sınıflar için saat 16.15'te,

11 ve 12. sınıflar için saat 17.15'te

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için hedeflenen çalışmalarımızın tanıtımı ve mevzuata yönelik uygulamalarımız hakkında bilgi aktarımı yapılacaktır.

Tüm velilerimizin yukarıda belirtilen gün ve saatte yapılacak olan toplantılarımıza katılımı önemle duyurulur.

Eyl

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Taşımalı Eğitim Uygulamaları kapsamında verilecek olan öğrenci yemek hizmetleri, ilimiz Adapazarı İlçesi Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından karşılanacaktır.

İlgili yazı, ilişikte sunulmuştur.

Eyl

2022 Eylül ayı sorumluluk sınavlarının tarihleri aşağıdaki çizelgede belirtilmiştir.

Sınava girecek öğrencilerin bilgisine duyurulur.

Eyl

12 Eylül 2022 Tarihi itibarıyla öğretmenlerin nöbet gün ve yerleri belli olmuştur.

İlişikte tabloda yer almaktadır.

Eyl

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı, 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.

Öğrencilerimizin Sapanca Anadolu Lisesi okul bahçesinde saat 08.45 te hazır olmaları ve okul kıyafetiyle okula gelmeleri duyurulur.

Haz

Okulumuz 2022 Yılı Mezuniyet Töreni, 13 Haziran Pazartesi günü Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosunda saat 18.00 de yapılacaktır.

Tüm 12. sınıf öğrecilerimizle birlikte velilerimiz de davetlidir.

Program akışı devamdaki davetiyede belirtilidir.