SAKARYA / SAPANCA - Sapanca Anadolu Lisesi

Mrt

22 Mart Çarşamba günü saat 10:15 te 12. sınıflara Alan Yeterlilik Testi deneme sınavı yapıldı.

Mrt

21 Mart Salı günü Sapanca Kapalı Pazar yerinde İlçe Müftülüğünün depremzedelere katkı amaçlı düzenlediği yiyecek kermesi ziyaret edildi.

Okul Müdürü Fatma SANCAKLI'nın önderliğinde gidilerek stantlardan alış veriş yapıldı.

Mrt

Sapanca Anadolu Lisesi Geleneksel Münazara Günleri Kapsamında 11A Sınıfı öğrencileri, tartışma takımları oluşturdu.

Takımlar kendi aralarında, okul konferans salonunda 'Ülkelerin Yönetiminde Sosyalizm mi, Kapitalizm mi daha iyi bir yönetim şeklidir?' konusunu tartıştı.

Tartışmayı izlemeye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Asım Bektaşoğlu, Okul Müdürü Fatma SANCAKLI, Müdür Yardımcıları, Jüri Üyeleri Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sosyalizm yönetim şeklini savunan takım galip geldi.

Mrt

Bugün 1. ders saatinde tüm sınıflarımızda kitap okuduk.

Sakarya Valliğince başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürülüğünce desteklenen #KitapSakarya Projesi kapsamında tüm okullarımızla aynı anda kitap okuduk.

Mrt

17 Mart Cuma günü 12. sınıf öğrencileri için İTÜ ve Boğaziçi Üniversitelerine gezi yapıldı.

Öğrenciler üniversiteleri gezdiler ve bilgi aldılar.

Mrt

Nevruz Bayramı sınıflarda etkinklikle kutlandı.

Yumurtalar tokuşturuldu.

Yemişler yendi.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri arasında öğle yemeği molasında düzenlenen organizasyonla öğretmenler bir araya geldi ve yemek yedi.

Okul Müdürü Fatma SANCAKLI'nın da katıldığı yemekte baharın gelişi kutlandı.

Fotoğraflar için devama bakınız.

Mrt

15 Mart Çarşamba günü seviye tespit sınavı yapıldı.

10. Sınıfta olup 11. sınıfa geçtiğinde dil alanında okumak isteyen öğrenciler yabancı dil seviye tespit sınavına girerek seviyeleri hakkında bilgi edindiler.

Mrt

Her Sınıfın Bir Kardeşi Var projesi çerçevesinde dünyanın dört bir yanındaki yetimlerle dayanışmak için büyük bir gayret gösteren ve bir yetim kardeş edinen Sapanca Anadolu Lisesi öğrencileri IHH aracılığı ile bağış toplayarak Teşekkür Beratı almaya hak kazanmıştır.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Derya ÖZGÜN AKYAR ve Mehmet DURAN, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Programını sundular.

Okulumuz konferans salonunda yapılan programı öğrenci ve öğretmenler izledi.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gülay AKYÜN nezdinde öğrenciler Ramazana Hoşgeldin panosu hazırladı.

Mrt

Okul Rehberlik Hizmetlerinin yürüttüğü etkinlik kapsamında her ay bir öğretmenimizin okuduğu kitabı paylaşıyoruz.

Bu ay Esra GENCE Hocamızın okuduğu kitap, 'Aklından Bir Sayı Tut'.

Mrt

Okulumuzda 16-17 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Programını sunma hazırlıkları, görevli öğretmenler Derya ÖZGÜN AKYAR ve Mehmet DURAN ile yapıldı.

Mrt

Dosya Yönetim Sistemi Seminerlerine devam edildi.

Oturum Okul Müdürü Fatma SANCAKLI'nın odasında gerçekleştirildi.

Seminerde görevli öğretmenler katıldı.

Mrt

Okulumuzun idari girişine yapılan yeni merdivenlere kaymayı önleyen güvenlik şeritleri yapıştırıldı.

Okulumuzun bakım çalışmaları ile yakından ilgilenen Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Murat BİLİCİ bir grup gönüllü öğrenci ile birlikte merdivenlere kaymayı engelleyici şeritleri yapıştırarak güvenliğin artmasını sağladı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.