Toplantıya 11. sınıfların derslerine giren sınıf ve branş öğretmenleri katıldı.

Geçtiğimiz hafta 12A, 12B ve 12D sınıfları ile gerçekleştirilen Kariyer Gelişimi ve Planlama Psikoeğitim Programı (KAGEP) 1 oturum etkinliği, 12F sınıfı ile de gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü 12A ve 12B sınıfları ile gerçekeştirilen Kariyer Gelişimi ve Planlama Psikoeğitim Programı (KAGEP) oturum etkinliğine bugün de 12D sınıf öğrencileri ile devam edildi.

Geçtiğimiz hafta çarşamba günü 3. ve 4.derslerde 12A sınıfı ile, 5. ve 6. derslerde 12B sınıfı ile Kariyer Gelişimi ve Planlama Psikoeğitim Programı (KAGEP) 1 oturum etkinlikleri yapıldı.

12C ve 12D Sınıflarının Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Öğrencilerin durumları ve başarılarını arttırma ile ilgili konularda görüşüldü.

Okul Rehberlik Hizmetleri, öğrenciler için öğrenmede tekrarın önemi üzerine infogram hazırladı.

Öğrencilerle paylaşıldı.

Okulumuz Rehberlik Hizmetlerinin önderliğinde sınıf rehber öğretmenleri, psikososyal destek deprem psikoeğitim programını öğrencilere uyguladılar.

Valiliğimizce başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce desteklenen #KitapSakarya projesi kapsamında tüm öğrencilerimiz 2. ders saatinde kitap okudu.

Sınıflardan gelen yardımlarla ihtiyaç sahipleri için ramazan alışverişleri yapıldı, paketler hazırlandı, kolilendi.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okullar Arası Mahalli Satranç Turnuvasına katılan okul takımımız 24 maçta 14 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 okul takım puanı almış, 29 takım arasında 11. sırada yer alarak turnuvayı tamamlamıştır.

Okul satranç takımında yer alan öğrencilerimize gösterdiği performanstan dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Kapalı ve yağışlı havaların ardından gelen güneşi gören gençler, havanın tadını çkardılar.

Okul Rehberlik Hizmetleri kapsamında bu ay Öğretmenim Ne Okuyor Köşesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Derya ÖZGÜN AKYAR Hocamız var.

Hocamızın okuduğu kitap, Grigoriy Petrov'un yazdığı Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı roman.

Öğrenciler ramazan kolisi hazırladı.

İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Sapanca Anadolu Lisesi Münazara Günleri kapsamında 11D sınıfının 34 öğrencisi, kendi aralarında sosyalizm mi kapitaliz mi konusunu tartıştı.

Tartışmayı öğretmenler, öğrenciler ve jüri üyeleri izledi.

11-F Sınıfı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi'nden proje ödevi alan öğrenciler Ramazan Ayının gelişini kutlayarak arkadaşlarıyla paylaşımda bulundular.

Paylaşımlarda hadisler okundu.

Hadislerin yanında yiyecek ikramında bulunuldu.