Okulumuz ingilizce öğretmeni Özlem ÖZCAN rehberliğinde öğrencilerimiz okul çevresine çiçek ve bitki ekimi yapıp, çevre temizliği yaptılar.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarını 23 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sapanca Belediyesi ve Sapanca Anadolu Lisesi iş birliği ile ilçemizdeki diğer okullardan katılan öğrenci ve öğretmenler ile beraber coşkuyla ve özveriyle gerçekleştirdik. Yapılan planlama üzerine sinevizyon gösterisi, Sosyal Gelişim Merkezi'nde sinema gösterimi, ilçe merkezinde afiş boyama etkinliği, şiir dinletisi, Anıtkabir gezisi, müzik dinletisi, doğa yürüyüşü ve son olarak 29 Ekim 2023 günü kutlama programının sunumunda okulumuz idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri aktif olarak yer almıştır. Bu coşkuyu tüm ilçemizle beraber yaşadığımız için çok mutlu ve gururluyuz.100. yıl kutlamalarımız yıl boyunca devam edecektir.

ÇEDES değerler eğitimi çerçevesinde çevre esnafı ziyaret ettik.Hal ve hatırlarını sorup Cumhuriyet Bayramlarını kutladık.

18.10.2023 tarihinde Adalı Kadın Yazarlar Edebiyat Matinesi okulumuzda gerçekleştirilmiş, öğrencilerimiz ile söyleşi düzenlenmiştir.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı öğrenci kulüp çalışmalarımız başlamıştır.

10.10.2023 tarihinde 5. ders saatinde Kitap Sakarya etkinliğimizi gerçekleştirdik.

TUBİTAK tarafından kabul edilen 4006 proje başvurumuz için görev alacak öğretmenler , müdürümüz Fatma SANCAKLI önderliğinde toplantı. Toplantıda görev dağılımı ve ayrılan öğretmenlerimizin yerine yeni öğretmenlerimizin görevlendirilmesi yapıldı.

2 Ekim Pazartesi gününün okuma saatini 4. ders saatimizde gerçekleştirdik.

Sapanca Anadolu Lisesi ailesi olarak kitap okuma saatimiz.

Milli Eğitim Bakanlığınca okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizi sağlığa zararlı alışkanlıklardan korumak amacı ile yapılan çalışmalar kapsamında ilimizde de liselerde görevli öğretmenlere yönelik Narko Rehber Eğitimlerine başlanıldı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Biriminden görevli gelen memurlar tarafından öğrencilerin uyuşturucu kullanımı ve bağımlılığı ile mücadele konularında öğretmenlerimz bilgilendirildi.

Sapanca Anadolu Lisesi  ailesi olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk kitap okuma saatini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serkan Korkmaz'ın katılımları ile  gerçekleştirdik.

Edebiyat dersi öğretmenleri sınıflara hazırbulunuşluk sınavı uyguladı.

Öğrencilerin durumları gözden geçirildi.

11 Eylül 2023 Pazartesi günü yeni eğitim ve öğret,m yılı başladı.

Öğrenciler İstiklal Marşı töreninin addından sınıflara girdi.

Ders Kitapları dağıtıldı ve ders programları öğrencilere iletildi.

Proje sunumları kapsamında yapılan çalışmalarda Erasmus projesi hazırlama konusunda İl Proje Ekibi Proje Koordinatörü İbrahim KAZANASMAZ sunum yaptı.

Okulumuz Zümre Başkanları Toplantısı, Okul Müdürü Fatma SANCAKLI'nın başkanlığında müdür odasında gerçekleştirildi.