Okulumuz kütüphanesine Biyoloji Öğretmeni Tezcan TİFLİS tarafından kitap bağışlandı.

Kitaplar kütüphanemize hayırlı olsun.

10 Mayıs Çarşamba günü Liseliyiz Okuyoruz projesi kapsamında gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasının ardından jüri üyeleri toplanarak değerlendirmelere geçti.

Öğrencilerin aldıkları puanlar belli oldu.

Sıralamalar tespit edildi.

Önümüzdeki hafta 16 Mayıs Salı günü okulun sabah açılış töreninde dereceye giren öğrenciler ilan edilecek ve ödülleri verilecektir.

Liseliyiz Okuyoruz Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinin okulumuz dahilinde düzenlediği Kitap Okuma Yarışması bugün gerçekleştirildi.

Katılımcı öğrenciler saat 11.00 de sınav için tahsis edilen sınıflara yerleştirildi.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri sınıflarda açıklamalar yaptılar.

A ve B grubu olarak hazırlanan ve 50 sorudan oluşan kitapçıklar öğrencilere dağıtıldı.

Sınav 60 dakika sürdü.

Okulumuz voleybol takımı 4 Mayıs 2023 Perşembe günü gerçekleştirilen voleybol turnuvasına katıldı.

Sapanca ilçesi ortaöğretim okulları arası yapılan turnuvada erkek takımımız rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Bu şampyona ile kız ve erkek voleybolcularımız ve beden eğitimi öğretmenlerimiz Murat BİLİCİ ve Emrah ÇİMEN okulumuza iki kupa kazandırmış oldular.

4 Mayıs 2023 Perşembe günü gerçekleştirilen okullar arası kızlar voleybol turnuvasında okul takımımız sapanca şampiyonu oldu.

Valiliğimizin başlattığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteklediği #kitapsakarya projesi kapsamında tüm öğrencilerimiz bugün birinci ders saatinde kitap okudular.

Millî Eğitim Bakanlığınca her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak için seçkin dil uzmanları tarafından tasarlanan "Diyalekt" adlı İngilizce dijital eğitim platformu geliştirildi.

DİYALEKT uygulamasının kitleselleşmesi, yaygınlaştırılması ve ülke çapında yabancı dil öğrenme bilincinin arttırılması amacıyla okulumuzda da afişler renkli olarak basıldı ve görünen noktalara asıldı.

İlçe fotoğraflarının yüklendiği google drive klasöründe paylaşıldı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HABER METNİ VE UYGULAMA BİLGİLENDİRME SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Liseliyiz Okuyoruz Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinin düzenlediği Kitap Okuma Yarışması hazırlıkları devam ediyor.

10 Mayıs 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan yarışma için 38 öğrenci başvurdu.

Yarışma günü için öğrencilere verilecek soru kitapçıkları oluşturuldu.

Öğretmenler son kontrolleri yapıldı.

Yarışma günü ilanı için renkli afişler basıldı.

Yarışma günü heyecanla bekleniyor.

Sakarya Valiliğinin başlattığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteklediği #KitapSakarya projesi kapsamında tüm öğrencilerimiz bugün 6. ders saatinde kitap okudu.

Okul Rehberlik Hizmetleri kapsamında Öğretmenim Ne Okuyor köşesinde bu hafta Engin KAYA var.

Engin KAYA'nın okuduğu kitap, Ve Dağ Yankılandı isimli roman.

Okul Gezi Kulübünün gerçekleştirdiği Bursa gezisi kapsamında öğrenciler tarihi yerleri ve ünlü Bursa Ulu Camisini gezdiler.

Okul Rehberlik Hizmetleri çalışmaları kapsamında Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesinden akademisyenler ve tanıtım ofisi çalışanları okulumuza gelerek, üniversite ve bölümler hakkında 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize bilgi verdi, sorularını  cevaplandırdı.

Sakarya Valiliğimizin başlattığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteklediği #KitapSakarya Projesi kapsamında tüm sınıflarımızda 5. ders saatinde kitap okuduk.

Bu sene, 103. yılını idrak ettiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız için öğrenciler pano hazırladı.

Öğretmenim Ne Okuyor Köşesinde bu ay Rehber Öğretmeni Bahar ÇANKAL var.

Hocamızın okuduğu kitap Şu Çılgın Türkler.